Commissie Sportiviteit en Respect Pagina

01-01-2013 om 15:01 Commissie Sportiviteit en Respect

logo S&R uitsnijden

Wat doen wij

Voetbalvereniging DESK is met vele leden, waaronder vooral veel jeugdige sporters, een fantastische vereniging waar veel gebeurt. Onze ambities liggen in het creëren van een veilige sportomgeving waarbinnen persoonlijke ontwikkeling voorop staat. De commissie Sportiviteit & Respect richt zich op promotie van goed gedrag, advisering en ondersteuning van het kader en het bestuur. Daarnaast zijn wij ook het orgaan die bij calamiteiten zorg zal dragen voor een correcte opvolging hiervan om bovengenoemde waarden te beschermen.

Sportief gedrag meldenMisstanden melden

Vertrouwenscommissie Kleding

Met de nieuwe kledinglijn zijn er vragen over de betalingen van de nieuwe kledingpakketten. Deze dienen niet telefonisch gesteld te worden bij onderstaande vertrouwenspersonen van de Commissie Sportiviteit & Respect, maar dienen gemeld te worden bij [email protected]

Deze berichten worden vertrouwelijk behandeld en worden niet door onderstaande personen behandeld.

Hoe vaak piep jij nu eigenlijk?

De DESK GOUDEN ELF!

DE DESK GOUDEN ELF