TC Senioren zoek twee extra leden!

14-06-2016 om 22:06 DESK 1, DESK 2, DESK Nieuws, Senioren, Seniorenvoetbal, Vacatures

2016-06-15-tc-senioren

Voor komend seizoen is de TC Senioren op zoek naar twee extra leden.

Administratieve kracht

Ben jij administratief en een beetje voetbaltechnisch onderlegd? Dan zoekt de TC Senioren jou! Bij de taken van deze administratieve kracht horen:

• Opstellen van agenda’s
  • Opstellen en bewaken van de planning
  • Notuleren
  • Overige administratieve taken.

Naast deze taken kun je ook inhoudelijk meedenken over het voetbaltechnisch vlak binnen de Technische Commissie.

Qua tijdsbestek zal je 1x per maand bij de TC Senioren vergadering aanwezig zijn en zullen de overige administratieve werkzaamheden door de weeks uitgevoerd kunnen worden.

Ben jij geschikt voor deze job en wil je deel uitmaken van het kloppende voetbalhart binnen DESK?

Meld je dan aan via [email protected]. Voor eventuele vragen kun je daar uiteraard ook terecht.

Lid Technische Commissie DESK 2

De Technische Commissie zoekt ook een extra lid in de commissie met als aandachtsgebied DESK 2. De taken die bij deze functie horen zijn:

• Bezoeken van trainingen (2x per maand)
  • Bezoeken van wedstrijden (voorkeur om de week)
  • Contact met de Staf van DESK 2
  • Gesprekken met de spelers van DESK 2

Ben jij bereid om DESK 2 te vertegenwoordigen in de Technische Commissie?

Meld je dan nu aan via [email protected]. Ook voor eventuele vragen kun je op dit e-mailadres terecht.

Help onze Technische Commissie, like en deel dit bericht zodat we onze commissie verder kunnen uitbreiden!

Tags: , , ,