In memoriam Kees Pooters

04-08-2016 om 16:33 DESK Nieuws

2016-08-01-kees-pooters

Rust in vrede Kees

Op maandag 02 augustus 2016, daags na zijn 71e verjaardag, is geheel onverwacht overleden KEES POOTERS.
Kees was officieel lid van DESK vanaf 01 september 1977, bijna veertig jaar dus. Hij was een echte supporter, niet alleen van DESK 1, maar zeker ook en misschien nog wel meer van de lagere (jeugd)elftallen. Altijd was hij langs de lijn te vinden, zowel op zaterdag als op zondag, waarna in het clubhuis de wedstrijden besproken moesten worden.
Kees heeft gedurende vele jaren vrijwilligerswerk bij DESK gedaan. Hij was jeugdleider, leider van een lagere senioren-team, leider van DESK 2, als verantwoordelijke voor de inkoop betrokken bij de organisatie van het clubhuis, lid van de Supportersclub, vele jaren gastheer namens DESK in de bestuurskamer op zondagmorgen en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten.
Onze vereniging verliest in Kees Pooters een betrokken Desser, met een kritische blik op de gang van zaken binnen de club, maar ook met een positieve kijk op nieuwe ontwikkelingen en altijd bereid de handen uit de mouwen te steken. Als blijk van waardering voor al zijn DESK-activiteiten werd hij in mei 2012, toen hij met zijn vrijwilligerswerk stopte, verrast met de NKS-speld, die ook zijn broer Pierre, onafscheidelijk van Kees en net zo’n super-vrijwilliger, mocht ontvangen.
Namens alle leden van DESK condoleert uw bestuur de familie Pooters met het overlijden van hun broer, zwager en oom Kees en wensen wij hen veel sterkte in de komende, ongetwijfeld moeilijke tijd.
Er kan persoonlijk afscheid genomen worden van Kees op maandag 08 augustus 2016, van 10.30 tot 11.00 uur, in het uitvaartcentrum van Monuta, Karel Boddenweg 7 in Tilburg, alwaar aansluitend de afscheidsdienst  en de crematie zullen plaatsvinden. Na afloop is er in het uitvaartcentrum gelegenheid herinneringen aan Kees op te halen.

Tags: , ,