vv DESK start 30+ vrouwenvoetbal

17-10-2016 om 22:47 Dames, DESK Nieuws, Vrouwenvoetbal

2016-10-15-vrouwenvoetbal-30voetbal

Welkom Team Rose!

In september is een bloed fanatieke groep jonge vrouwen gestart met recreatief voetbal. Initiatiefneemster Marianne Hamers staat met zo’n 20-tal dames iedere woensdagavond op het trainingsveld aan de Eikendijk om met elkaar actief te trainen. De introductie bij DESK werd gehouden door voorzitter Vrouwenvoetbal Ed van Ham. Hij bracht de dames de cultuur van DESK, de historie, de huisregels bij en gaf een rondleiding over de accommodatie van DESK. Na deze introductie is de groep fanatiek begonnen met trainen en staan ze als volwaardige DESK-leden op het trainingsveld.

Onder leiding van trainster Dianne van Gorp, die de eerste training op haar blote voeten deed vanwege blaren van de 80 v/d Langstraat (de dag ervoor!), werken de vrouwen een pittige training af.

Daarnaast doet het team ook aan teambuilding. Zo bleek afgelopen zondag, voor de oplettende bezoeker aan de Loonse en Drunense Duinen, dat daar Team Rose vol adrenaline door de duinen stoven en aansluitend een compleet ontbijtje op onze club nuttigden.

Een prachtig initiatief dat genomen is door Marianne Hamers en een groep fanatieke vriendinnen.

Hoe is dit begonnen?

Marianne Hamers was zo enthousiast geworden nadat ze mee had gedaan met het ouder-kindvoetbal, dat ze Dianne van Gorp en een aantal vriendinnen had benaderd om een trainingsvoetbalteam op te starten. Met de achtergrond van Dianne, die zelf 8 jaar bij Haarsteeg voetbalde, werd een schitterend idee geboren: Team Rose!

Marianne wist alleen niet wie ze anders kon vragen als trainster en ze wist van Fontys Hoge Sportschool achtergrond van Dianne. En zo was het een-tweetje een succes. De hoofdtrainster is een feit. Ondertussen ronselden Marianne Hamers en Marleen de Jong langs de lijn bij de jeugd zieltjes bij de andere moeders. En zo ging de tamtam snel door Kaatsheuvel en omgeving.

Het mooie van dit geweldige initiatief is, dat er recreatief een keer in de week gesport kan worden door een groep enthousiaste dames. Een actief potje voetballen en gezelligheid staan voorop.

Wij danken Marianne Hamers voor het genomen initiatief en wensen deze geweldige groep sportievelingen een prettig seizoen, heel veel plezier en Rose toe.

Welkom Team Rose!

Tags: , , ,