DESK Quizvraag Februari

01-02-2017 om 00:00 Algemeen Bestuur, Communicatie, DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-02-01-quizvraag-februari

Welkom terug Ed!

De quizvraag van de Presentatiegids vv DESK Quiz gaat deze maand (februari) over het nieuwe bestuurslid Vrouwenvoetbal: Ed van Ham. Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen 20 januari is Ed van Ham wederom als bestuurslid verkozen door de aanwezige leden van DESK. Ed heeft DESK al eens eerder als bestuurslid gediend en wel als voorzitter van het Jeugdvoetbal, toen als voorganger van Serge Raaijmakers. Daarnaast was Ed van Ham ook al eens interim-voorzitter, in de moeilijke periode dat oud-voorzitter Piet Henskens ziek werd en helaas veel te vroeg overleed.

Gelukkig heeft Ed als voorzitter Jeugdvoetbal ook heel wat kampioenen mogen huldigen. De quizvraag voor deze maand gaat over het verleden van Ed als voorzitter Jeugdvoetbal.

Quizvraag februari:

In welk jaar werd Ed benoemd tot voorzitter Jeugdvoetbal?

De winnaar of winnares zal willekeurig uit alle juiste inzendingen getrokken worden door onze onafhankelijk notaris en ontvangt na een week persoonlijk bericht over de gewonnen prijs die bij de eerst volgende thuiswedstrijd van DESK 1 uitgereikt zal worden.

Stuur het juiste jaartal in naar [email protected]

Tags: , , ,