Commissie Communicatie zoekt versterking!

13-03-2017 om 23:28 Communicatie, DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-03-13-communicatie

DESK Communicatie 3.0

Sinds drie seizoenen verzorgd een zeer uitgedunde commissie Communicatie alle actualiteiten van DESK via de website, Facebook, Twitter, Instagram, in de geschreven pers zoals de Duinkoerier en de drukwerken die DESK rijk is. Door de toenemende populariteit en de grote betrokkenheid van de leden neemt de druk ook toe bij de commissie Communicatie. Er zijn extra handen nodig om onze communicatie van DESK naar het 3.0 niveau te tillen.

Aandacht!

De commissie Communicatie heeft als visie IEDEREEN aandacht te geven en te gunnen. Iedere Desser is even zo belangrijk voor de club en dus ook voor de commissie Communicatie. Van DESK 1 tot en met de Kanjers, vrijwilligers, commissieleden, sponsoren, supporters, iedereen bij DESK verdiend deze aandacht! Om dit te structureel vol te kunnen houden heeft de commissie een heleboel extra handen nodig. Dit is nodig om de betrokkenheid, de tijd EN de aandacht te kunnen geven aan al onze Dessers. Teams, spelers, speelsters, vrijwilligers, commissieleden, sponsoren, supporters, iedereen die DESK een warm hart toedraagt verdiend gehoord te worden en aandacht te krijgen.

Eendracht!

Het is niet toevallig dat onze clubnaam Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel is. Door en voor Dessers! Om de communicatie naar een nog hoger niveau te tillen, hebben we de volgende functies binnen de commissie Communicatie waar wij nieuwe commissieleden voor zoeken:

Tijd en kwaliteit!

Het spreekt natuurlijk voor zich dat al deze functies niet alleen meer door de huidige bezetting van de commissie Communicatie gedaan kunnen worden. Vandaar dat er een greep uit alle communicatieve functies binnen DESK opgesplitst zijn in kleinere taken. Het liefst hebben we tien nieuwe commissieleden die ons structureel mee willen helpen om iedereen bij DESK de verdiende aandacht te geven. Alles en iedereen binnen de club verdiend een podium.

Heb jij interesse in een functie als commissielid bij de commissie Communicatie? Studeer jij journalistiek, communicatie of marketing en wil je jouw talent graag inzetten bij onze geweldige vereniging? Neem dan contact op met Dieter Cleijn via [email protected]

Ons doel is voor het nieuwe seizoen een complete commissie gestationeerd te hebben waarbij alle functies vervuld zijn om de communicatie van DESK naar niveau 3.0 te tillen!

Deel voor DESK!

Ken jij iemand die mogelijk tijd en interesse heeft in een functie?

Deel dit artikel zoveel mogelijk en help onze communicatie mee naar een hoger niveau voor alle Dessers!

Tags: , , ,