Speciale middag 65+ Dessers

27-03-2017 om 22:35 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Evenementen, Speciale aandacht

2017-03-28-65plusmiddag

Uitnodiging

De opbouw van de leden van onze vereniging bestaat grofweg uit actieve en passieve leden. Onder de actieve leden verstaan we de sporters op onze velden. Onder de passieve leden verstaan we de rest, met dien verstande dat er velen onder die groep zijn die bijzonder actief in de vereniging bezig zijn: onze gewaardeerde vrijwilligers. Velen van onze 65+ leden hebben als vrijwilliger hun sporen verdiend, sommigen doen dat nog voor de club. Deze zogenaamde rustende leden zijn door leeftijd of andere omstandigheden wat minder betrokken bij de vereniging.

Aan die betrokkenheid willen we wat doen. We willen namelijk de leden die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben op zondag 23 april uitnodigen met o.a. een bezoek aan de competitiewedstrijd DESK – SARTO. Ook de eventuele partner is van harte welkom.

Het programma voor zondag 23 april 2017 ziet er als volgt uit:

12.00 u            ontvangst in bestuurskamer door voorzitter J. van Heijst

13.15 u            wedstrijdbespreking DESK 1 o.l.v. trainer H. Biemans

13.45 u            huldiging oudste lid Gerard Wagemakers 80 jaar lid

14.30 u            bezoek wedstrijd DESK  – SARTO

16.30 u            “derde helft” bestuurskamer met een hapje en een drankje

18.00 u            sluiting

Alle 65+ leden hebben inmiddels persoonlijk een uitnodiging ontvangen. We hopen er een aangename zondagmiddag van te maken met hopelijk een goed resultaat voor DESK 1.

Bestuur v.v. DESK

Tags: , , ,