DESK JO17-4 – Wilhelmina JO17-4 (1-0)

11-04-2017 om 22:47 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-04-08-desk-jo17-4

Wedstrijd gestaakt!

Op zaterdag 8 april stond de wedstrijd tegen Wilhelmina gepland voor DESK JO17-4. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld van de eikendijk onder gejuich van vele supporters. De vorige onderlinge ontmoeting eindigde in een 3-4 overwinning en nu wilden we graag weer de drie punten pakken.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Wij kregen al snel een kans maar helaas werd deze afgefloten wegens een overtreding van Wilhelmina en de vrije trap ging helaas naast. Wilhelmina was de eerste ploeg die scoorde maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

De grootste kans van Wilhelmina ontstond uit een miscommunicatie tussen mij en Ayuub maar gelukkig konden wij dit oplossen en kwamen we met de schrik vrij. Wij kwamen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Yuri die de bal langs de keeper in het doel schoot. Naar mate de wedstrijd vorderde begon Wilhelmina steeds meer te mopperen en kritiek te leveren op scheidsrechter Cees Dannenberg.

In de 39e minuut speelde Kevin vijf man uit waarna hij een-op-een kwam met de keeper en door de keeper naar de grond werd gehaald. Wij kregen een penalty en daar was Wilhelmina het niet mee eens waarna er verschillende spelers en coaches naar de scheidsrechter toe liepen om commentaar te leveren.

Een speler van Wilhelmina gooide de bal in het gezicht van beoogd strafschopnemer Sem wat hem geel op leverde. Wilhelmina was het wederom niet met de scheidsrechter eens en besloot van het veld te stappen en terug naar Den Bosch te vertrekken.

Deze wedstrijd werd dus niet uitgespeeld en we zijn nu in afwachting van wat de KNVB beslist in verband met het wel of niet uitspelen van deze wedstrijd.

Sam Haarbosch

Tags: