Kanjers M2 thuis op toernooi

19-04-2017 om 23:35 Kanjers M2, Wedstrijdverslagen

2017-04-19-kanjers-m2

Het plezier spat er vanaf bij de Kanjers van DESK!

De jongste telgen van de vereniging kwamen dit keer in actie op het eigen sportcomplex aan de Eikendijk. De organisator van deze keer,  ’t Zand,  had ons eerder in de week gevraagd of het toernooitje bij vv DESK kon plaatsvinden.

Zo gezegd zo gedaan, na wat rondjes bellen, was er al snel groen licht en konden onze kanjers hun kunsten weer eens “thuis” laten zien. Super fijn dat dit mogelijk gemaakt kon worden.

Deze keer kregen we ook hulp van een aantal stagiaires, dank je wel Tim, Jurre en Alexander!

Het was dit keer een vroege ochtend…. Om 9.00 uur werden de wedstrijdjes aangevangen tegen de jongste telgen van  Uno Animo, Taxandria, ’t Zand, Nemelaer en onze eigen M3.

Een genot om te zien hoe te kleinste voetballiefhebbers iedere keer weer iets anders laten zien. Waren ze het vorige toernooitje erg afwezig, nu waren ze direct bij de les en lieten onze kanjers van de M2 zien wat ze in huis hebben.

Ook tegen de toch altijd wat grotere/oudere kanjers van de tegenstanders werd er goed tegenstand geboden. Een aantal keren waren we op de helft van de tegenstander en deden we goed mee in de duels.

De meeste wedstrijdjes gingen gelijk op en wisten we ook een aantal doelpunten te scoren. Het spelplezier spat er vanaf en dat is belangrijk! Super leuk om te zien.

Goed gedaan, Mats, Ole, Floris, Julian, Siem en Cliff!

Tags: ,