20 & 21 mei: Efteling Pupillenweekend

20-04-2017 om 21:37 DESK Nieuws, Evenementen, Jeugdvoetbal, Speciale aandacht, Toernooi commissie

2017-04-19-pupillenweekend

Speciaal voor de JO11 en JO13 (D- en E-Jeugd)!

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 organiseert voetbalvereniging DESK weer het Efteling Pupillenweekend voor E- en D-pupillen. Het pupillenweekend vindt volledig plaats op Sportpark Eikendijk. Vanaf zaterdagmiddag worden voor de E- en D-pupillen van DESK diverse activiteiten georganiseerd op het sportpark, waaronder een voetbalclinic, een voetbaltoernooi en een barbecue.

De pupillen overnachten, onder begeleiding van volwassenen, van zaterdag op zondag in tenten op Sportpark Eikendijk. Het pupillenweekend wordt op zondagochtend afgesloten met een ontbijt. Zodra het definitieve programma bekend is, wordt hierover via de gebruikelijke kanalen gecommuniceerd.

Vanzelfsprekend is er overdag, ’s avonds en ’s nachts voldoende begeleiding aanwezig.

Als je jouw kind wilt aanmelden voor het pupillenweekend, kun je dat doen door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de coach van jouw zoon/dochter. Mocht je nog geen inschrijfformulier hebben ontvangen informeer dan bij de coach van jouw zoon/dochter.

Nog geen inschrijfformulier ontvangen?

Download hier het inschrijfformulier, print deze uit en lever deze volledig ingevuld in bij de coach van het team van jouw zoon/dochter.

Tags: , , , , ,