DESK JO17-4 – Ophemert JO17-1

22-04-2017 om 21:56 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-04-15-desk-jo1704

Na de gestaakte wedstrijd van vorige week wachtte deze week voor onze JO17-4 een thuiswedstrijd tegen Ophemert. Het doel van deze wedstrijd was natuurlijk om de drie punten in eigen huis te houden.

In de eerste helft waren wij de betere ploeg en kregen wij ook wat kansen. Mathijs kreeg een goede kans maar helaas schoot Mathijs de bal tegen de paal. Ondanks dat wij grotendeels van de eerste helft de bovenliggende partij waren kwam Ophemert toch op een 0-1 voorsprong. Van dichtbij werd er op doel geschoten die ik in eerste instantie kon keren maar in de rebound was het toch raak. De ruststand was ook 0-1.
Ophemert begon sterker en scherper aan de tweede helft dan dat wij. Al snel werd het 0-2 doordat ik een bal verkeerd inschatte die in de goal belandde. Even later maakte Ayuub een overtreding in het strafschopgebied en de penalty werd benut. Wij waren niet blij dat we al zo snel twee doelpunten tegen kregen maar het lukte ons niet om het spel om te keren. Ophemert kreeg veel kansen maar Wesley lette goed op en wist verschillende keren de aanvallers af te stoppen. Het werd nog 0-4 door een schot in de verre hoek. Wij kregen nog een kans op de eretreffer maar helaas raakte het schot van Nick de bal en kon Ali de rebound niet benutten. De uiteindelijke uitslag was 0-5 na een aanval waarbij onze verdediging werd uitgespeeld en de bal tegen de touwen werd geschoten.

Wij waren niet tevreden over de uitslag en over het vertoonde spel wat niet goed was. Maar volgende week uit tegen Haarsteeg hopen we weer te winnen.

Sam Haarbosch

Tags: