Haarsteeg JO17-4 – DESK JO17-4 (4-2)

25-04-2017 om 22:23 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-04-24-haarsteeg-desk-jo17-4

Op zaterdag 23 april stond er voor DESK JO17-4 een uitwedstrijd tegen Haarsteeg op het programma. Deze moest gewonnen worden als we wilden stijgen op de ranglijst.

In de eerste helft was Haarsteeg beter en moesten wij vooral verdedigen. De openingstreffer werd ook gemaakt door Haarsteeg. Een afstandsschot zeilde net onder de lat in de goal. Onze verdediging had het moeilijk en dat kwam vooral doordat er steeds veel man van de tegenstander mee naar voren ging om aan te vallen. Het werd 2-0. Er werd een schot op ons doel gelost, ik kon de bal naar de zijkant drukken maar daar stond een tegenstander die de bal voorgaf. De bal werd gekopt maar ik kon redding brengen, in derde instantie ging de bal er alsnog in. Wij begonnen na dit doelpunt iets meer druk te zetten en wij kwamen iets meer op de helft van Haarsteeg. De aansluitingstreffer werd gemaakt door Kevin van Heesch die slim de keeper onder druk zette en de opbouw kon verstoren waarna hij de bal in het lege doel kon schieten. Voor rust wist Haarsteeg nog een doelpunt te maken en dat bracht de ruststand op 3-1.

Wij wilden in de tweede helft scherp zijn en de wedstrijd omkeren. Wij kregen in de tweede helft ook al snel een kans maar helaas ging het schot van Thomas over het doel. Haarsteeg wist wel doel te treffen. Ik kwam uit het strafschopgebied om de bal weg te schieten, de bal kwam bij een tegenstander die de pass gaf op zijn teamgenoot die de bal binnen kon schieten. Er werd gevlagd voor buitenspel maar de scheids ging hier niet mee akkoord en keurde het doelpunt goed. Wij werden sterker en kregen ook wat kansen. Kevin van Heesch gaf de bal voor op Jannick maar helaas wist hij er niet genoeg richting aan te geven en ging de bal naast. Even later kreeg Thomas een gele kaart en moesten wij gedurende tien minuten met tien man spelen. Maar met een man minder wisten we wel te scoren. Het was Max die de bal uit een corner rechtstreeks in de goal draaide. Wij creëerden nog een paar kansen maar deze wisten het doel niet te vinden. De wedstrijd eindigde in een stand van 4-2.

Wij vonden het jammer van de nederlaag maar volgende week staat de derby tegen uno animo op het programma. De wedstrijd zal plaatsvinden in loon op zand en wij hopen hier een voorbeeld te kunnen nemen aan DESK 1 en ook met drie punten huiswaarts te keren.

Sam Haarbosch

Tags: