DESK JO17-4 – GRC-14 JO17-2 (5-0)

26-04-2017 om 21:24 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-04-25-desk-jo17-4-grc

Op de dag dat ik mijn vorige verslag schreef was het alweer verouderd. De volgende wedstrijd van DESK JO17-4 was niet de derby tegen uno animo maar de wedstrijd van 6 mei: thuis tegen GRC-14 werd verzet naar dinsdag 25 april.

In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij en wij kregen ook snel wat kansen en ook het openingsdoelpunt was voor ons. Wij kregen een vrije trap vanaf ongeveer 20 meter die Stan richting doel schoot, de keeper pakte de bal niet klem en Jens schoot de bal in de rebound tegen de touwen. Even later maakte Kevin van Heesch de 2-0. Stan gaf een goede lange bal op Kevin van Heesch die de keeper met een goed schot wist te verschalken. GRC wilde meer en kwam steeds meer op onze helft maar zonder echt gevaarlijk te worden. Jens wist nog wel zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij kwam in het strafschopgebied en wipte de bal over de keeper heen in het doel. Vlak voor rust kwam ik nog met de schrik vrij doordat een vrije trap van de tegenstander tegen de lat kwam. De ruststand was 3-0.

GRC kwam scherper uit de kleedkamer dan wij. GRC kreeg ook al snel een kans met een vrije trap vanaf de zestien maar deze kon ik uit het doel halen. De verdediging stond verder goed en kon in veel gevallen de angel uit de aanval halen. Ondanks dat GRC beter was in de tweede helft werd onze voorsprong uitgebreid. Uit een corner van Kevin van Heesch schoot Jens zijn derde binnen. De uiteindelijke eindstand werd 5-0 door het tweede doelpunt van Kevin van Heesch deze wedstrijd.

Wij waren heel blij met deze overwinning en met ons goede spel. De wedstrijd tegen Uno animo is uitgesteld en zal nu op dinsdag 9 mei gespeeld worden. Dat is nu ook onze volgende wedstrijd.

Sam Haarbosch

Tags: