Baardwijk VR2 – DESK Team Rosé

10-05-2017 om 22:59 Team Rosé, Wedstrijdverslagen

2017-05-08-baardwijk-teamrose

Bier en bollen, ja la la la….!

Op een zonnige maandagavond werd onder luid gejuich en vuurwerk de tweede voetbalwedstrijd gespeeld van het Rosé Team van DESK. Nu op een half veld waar er 8-8 gespeeld werd onder begeleiding van een zeer bekwame scheidsrechter. Er zijn mooie acties uitgevoerd. Hester en Jamie bleken niet alleen in het veld maar ook in de goal veel ballen te stoppen.

In de eerste helft was het 2-0 voor Baardwijk. Helaas kon de bal de voorhoede niet bereiken.

DESK had in de rust een tactische wissel gemaakt. Met deze positiewisseling werd de speelruimte ‘breder’ gemaakt, zodat de bal wel vaker de voorhoede bereikte. Dit had resultaat want Dianne wist er een in te knallen. Helaas Baardwijk daarna ook, maar onze bloothandse keepster Jamie had de rest er allemaal uitgehouden!

Toen het eindsignaal ging was het tijd voor de derde helft: een drankje en een lekkere chocolade bol van bakker Bierman voor ons, die ook uitgedeeld werd aan de tegenpartij!

Een gezellige avond voor Team Rosé!

Tags: , ,