Herinnering: bestel nog snel je nieuwe kleding!

22-05-2017 om 22:23 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Kleding, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-05-31-kleding

Nog niet iedereen heeft besteld!

Like, deel en tag jouw teammaten om ze er aan te herinneren!

De meeste voetballende leden hebben al hun nieuwe kleding voor seizoen 2017-2018 besteld en betaald.

Voor degene die nog niet besteld hebben verzoeken wij dit wel zo snel als mogelijk te doen.

Ga naar https://webshop.vvdesk.nl en bestel jouw nieuwe kleding van DESK!

Vergeet daarbij niet jouw lid nummer op te geven bij de bestelling.

Bestel nu nog jouw nieuwe vv DESK kleding!

Vertrouwenscommissie Kleding

Mocht je niet in de gelegenheid zijn het bedrag in eens te kunnen betalen, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenscommissie van de kleding. Niet te verwarren met de vertrouwenspersonen van Sportiviteit en Respect. Klik op het e-mailadres [email protected] om een verzoek in te dienen voor een betalingsregeling. De aanvraag wordt strikt vertrouwelijk behandeld in verband met de privacy van onze leden.

Tags: , , ,