In memoriam: Diny Peters – Brekelmans

24-05-2017 om 13:38 DESK Nieuws

2017-05-24-overlijden-diny-peters

Rust zacht Diny

Op zaterdag 20 mei 2017 is in de leeftijd van 88 jaar overleden Mw. Diny Peters – Brekelmans, weduwe van oud-(jeugd)voorzitter en erelid van DESK, Dhr. Willie Peters.

Altijd was Mw. Peters de stille kracht achter haar man Willie bij zijn jarenlange werkzaamheden voor DESK. Wereldberoemd in Kaatsheuvel en omstreken werd zij eind jaren zeventig van de vorige eeuw, toen er bij DESK geld ingezameld moest worden voor de jeugdafdeling, de zgn. Jeugdlotto.

Diny was de grote animator van deze Jeugdlotto. Vele duizenden guldens heeft zij binnen gehaald voor de DESK-jeugd. Als je toentertijd een stap in het clubhuis zette, dan wist je zeker: daar is Diny met de Jeugdlotto. Voordat er een kopje koffie of een pilsje gedronken werd, was de Jeugdlotto al ingevuld.

Met heel veel plezier denken we nu nog terug aan haar enthousiasme in die tijd. Dankbaar zijn wij ook voor al haar inzet in die jaren.

De afscheidsdienst voor Mw. Peters is op vrijdag 26 mei 2017 om 12.30 uur in de aula van crematorium Maaslanden in Vlijmen-Nieuwkuijk, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

Namens het bestuur en alle leden van DESK condoleren wij de familie Peters met het overlijden van hun (schoon)moeder, oma en overgrootmoeder Mw. Diny Peters – Brekelmans.

Mogen de mooie herinneringen aan Diny de familie kracht geven in deze verdrietige dagen.

Tags: , ,