DESK blikt terug op een geweldig Pupillenweekend

30-05-2017 om 22:13 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Pupillen, Speciale aandacht, Toernooi commissie

2017-05-21-pupillenweekend

Efteling Pupillenweekend 2017

Zaterdag 20 mei jongstleden stonden er heel veel jeugdspelers en speelsters met hun campingkloffie voor de aftrap van het jaarlijkse Efteling Pupillenweekend. Voor de jeugd vanaf 10 t/m 13 jaar (JO10 – JO13) was er zaterdag en zondag een campingflight op de Eikendijk georganiseerd. Onder toeziend ook van vele vrijwilligers en de Evenementen-/Toernooicommissie Jeugdvoetbal werd het startschot gegeven.

Een complete voetbalclinic werd door ervaren trainers op het kunstgrasveld gegeven, waarbij de jongens en meiden van de D- en E-jeugd hun skills konden laten zien aan alle leeftijdsgenootjes.

Rond het avondeten werd er een compleet verzorgde barbecue aangestoken. Alle kids inclusief de begeleiding konden heerlijk genieten van het eten en drinken onder elkaar bij een heerlijk avondzonnetje.

Het avondprogramma werd in het clubhuis verzorgd. Een complete Pubquiz georganiseerd door de afdeling Jeugdvoetbal met als quizmaster voorzitter van de Jeugd Bas Mikkers. De spelers en speelsters werden in teams verdeeld en streden voor de felbegeerde Pubquizbokaal.

Daarna gingen de teams hun tent opzoeken en was het nog lang keten in sommige tenten. Altijd gezellig en toch ook spannend overnachten op een voetbalveld.

Wij danken alle ouders/vrijwilligers die aan dit geweldige weekend hun steentje bijgedragen hebben en onze jeugd een topweekend bezorgd hebben. Speciale dank voor de sponsoren en in het bijzonder de Efteling die mede ook onze jeugdafdeling van DESK steunt.

Serge Raaijmakers en Rachel Brouwers bedankt voor de schitterende plaatjes!

Het was een geslaagd Efteling Pupillenweekend!

Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel

Volg DESK op Facebook en bekijk alle foto’s.

Tags: , , , , ,