DESK Voetbalclinic weer geslaagd!

30-05-2017 om 23:30 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Speciale aandacht

2017-05-24-voetbalclinic

Genieten voor en van de allerkleinsten

24 mei was het heerlijk weer en goed druk op het kunstgrasveld van DESK. Onder leiding van Tim van Broekhoven was er een compleet programma uitgestippeld voor de jeugd van DESK in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar.

Onder het geweldige aantal aanmeldingen was er zelfs een spelertje van 4 jaar die zijn kunsten liet zien tijdens deze voetbalclinic. Vele partijvormen, passoefeningen, positiespel en afwerkvormen werden getraind. De spelers en speelsters werden verdeeld over verschillende groepen, zodat deze in hun eigen leeftijdscategorie samen konden voetballen.

Een groot team van trainers maakte het mogelijk alle spelertjes en speelsters de extra aandacht te geven. Naast speler van DESK 1 en de organisator van deze voetbalclinic, Tim van Broekhoven, werd hij ondersteund door Gerben Burgmans en Mathieu van der Steen (beide Hoofd Jeugd Opleiding DESK). Ook vanuit de jeugd onder de 15 werd assistentie verleend door Xander, Sem, Bram, Siep, Bram en Dave.

De negen trainers gaven na de eerste helft van de clinic alle kids hun verdiende rust met een drankje en een korte evaluatie. Na de rust vlogen alle enthousiastelingen weer het veld op om aan de tweede helft te beginnen.

Na afloop ontvingen alle deelnemers van deze geslaagde voetbalclinic een heus certificaat van deelname en een presentje van DESK.

Trainers en deelnemertjes aan deze voetbalclinic bedankt voor een geslaagde middag met voetbalvirtuoosjes aan de Eikendijk!

Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel

Volg DESK op Facebook en bekijk hier de foto’s.

Tags: , , , , ,