Steun DESK Za3 tegen HSSC’61 2!

04-06-2017 om 13:28 DESK 3 za., DESK Nieuws, Seniorenvoetbal

2017-06-05-deskza3-hssc61

DESK Za3 – HSSC’61 2 (5 juni 14:30u)

Morgen om half drie ‘s middags staat de return op het programma voor de ploeg van DESK Za3 tegen HSSC’61 met als doel: promotie!

DESK Za3 speelde afgelopen zaterdag een heerlijke wedstrijd in Hei- en Boeicop tegen HSSC’61. In de eerste helft was het DESK die de score opende. Niemand minder dan Rens van Hulten zette DESK op een 0-1 voorsprong. Dat HSSC’61 ook wilde voetballen bleek na de gelijkmaker die op het scorebord gezet werd. DESK drukte door en het waren Mitchel Wolffs en Tom de Bruijn die onze jongens op een marge van twee doelpunten zette voor de rust. DESK met een 1-3 voorsprong de rust in.

Na rust is het HSSC’61 die de aansluitingstreffer maakt en de stand op 2-3 brengt. Daarna wederom DESK met de tweede van de middag voor Mitchel Wolffs die de marge weer op twee doelpunten brengt.

Doelman Dennis van den Beukel krijgt hulp in de tweede helft als HSSC’61 gevaarlijk op doel kopt en de bal richting de bovenhoek ziet gaan. Het is tweede doelman Nick Mertens die de bal uit de bovenhoek weet te tikken. Nick krijgt van de scheidsrechter een mooi rood gekleurde valentijnskaart en mag vervroegd gaan douchen. De bal op de stip en DESK met 10 man verder.

HSSC’61 verzilverd de strafschop en brengt de stand op 3-4. DESK parkeert de bus voor het doel van van den Beukel, maar toch slaagt HSSC’61 in de slotminuut de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Eindstand HSSC’61 2 – DESK Za3: 4-4. Een geweldig resultaat en een mooie uitgangspositie voor DESK om het morgen om 14:30u thuis op de Eikendijk af te maken en te promoveren.

Kom maandag 5 juni massaal naar de Eikendijk om onze jongens te steunen naar de promotie. De wedstrijd begint om 14:30u, kom op tijd want vol=vol!

Maandag 5 juni: DESK Za3 – HSSC’61 2 om 14:30u.

Steun onze jongens van DESK en kom maandag 5 juni in het Geel-Blauw supporten!

Support your locals!

Tags: , ,