Dessers, bedankt!

11-06-2017 om 21:14 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, JO15-2

2017-06-11-kevin-de-jong-stopt

Bedankt voor de samenwerking!

In 2012 begon de trainerscarrière bij DESK voor mij als stagiaire in de rol van assistent trainer/coach van DESK A1. In dat seizoen behaalde ik het felbegeerde trainersdiploma KNVB TC3 en begeleidde ik de woensdagmiddag trainingen. Het volgende seizoen kon ik weer stage lopen voor mijn studie ROC Sport en Bewegen en organiseerde ik met veel vrijwilligers de succesvolle Koningsspelen. Dat seizoen was ik ook als trainingcoördinator en assistent bij de techniektraining van Nelson de Kock. Het seizoen 2014-2015 werd ik trainer/coach van DESK O14 en realiseerde ik een verenigingsonderzoek voor mijn studie Sportmarketing. Waarvoor ik iedereen wil bedanken die mij daarin gesteund heeft.

Vorig seizoen was ik assistent trainer/coach van DESK A1 en coördinator van de maandag circuittrainingen. Het hoogtepunt voor mij dat seizoen was de promotie van DESK A1 naar de Hoofdklasse, welke ik live verslag heb gegeven. Afgelopen seizoen was ik trainer/coach van DESK O15-2 en eveneens coördinator van de circuittrainingen voor de jeugd van DESK. In de afgelopen vijf seizoenen heb ik veel geleerd en heb ik heel veel Dessers leren kennen. Afgelopen Provincie Brabant Cup was DESK O19 als finalist in de penaltyreeks tegen FC Engelen de verliezer, waarvan ik alle betrokken Dessers via een live wedstrijd- en videoverslag op de hoogte kon brengen op afstand.

Als speler én als trainer/coach en de vele rollen die ik in mijn periode bij DESK heb mogen vervullen, komt er helaas een eind aan deze geweldige tijd. Ik wil alle vrijwilligers van DESK, die de club vooruit willen helpen, bedanken voor mijn geweldige tijd met hen.

Iedereen bedankt voor de samenwerking in de “korte historie” met jullie!
Ik wens jullie heel veel plezier en succes met DESK!

Kevin de Jong

Tags: , ,