Vrijwilligers en DESK doneren aan Villa Pardoes

11-06-2017 om 21:35 Accomodatie, Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, Goede doelen, Speciale aandacht

2017-06-11-villa-pardoes

Benefietconcert Villa Pardoes

Tijdens de verkiezing voor de Vrijwilliger van het Jaar werd de gehele ploeg van de commissie Accommodatie gehuldigd met de eretitel Vrijwilliger van het Jaar. Na de uitreiking werd het initiatief genomen door deze groep vrijwilligers om hun financiële bijdrage te doneren aan Villa Pardoes. Dit initiatief werd door het bestuur van DESK gesteund en verdubbeld. DESK werd hierop uitgenodigd voor het benefietconcert in theater de Leest waar Gers Pardoel kwam optreden.

Vanuit Villa Pardoes werd deze gift gewaardeerd en mocht DESK met 40 man sterk dit benefietconcert bij wonen. Natuurlijk gunt DESK Villa Pardoes en dit goede doel ook een bijdrage. Vandaar dat secretaris Christ van Wezel vanuit het bestuur van DESK en Henk Kimenai, initiator en vrijwilliger van de commissie Accommodatie voorafgaand aan het benefietconcert een cheque uitreikten namens de Vrijwilligers en DESK voor het goede doel van Villa Pardoes.

31 mei is een datum die in de annalen van De Efteling, waarmee Villa Pardoes verbonden is, een uiterst belangrijke. Immers precies 65 jaar geleden werd de basis gelegd wat nu tot een van de meest prestigieuze attractieparken ter wereld is uitgegroeid. Dat in de loop der jaren niet alleen bezoekers centraal stonden maar ook een andere doelgroep, is een uitstekend idee gebleken: kinderen die het hard nodig hebben om een weekje samen met het gezin vakantie te vieren in een pardoes, parmantig paradijs.

Dat aan het succes van Villa Pardoes 175 vrijwilligers een uiterst belangrijke bijdrage leveren, willen wij graag memoreren. Onze complimenten namens DESK aan het bestuur, directie en aan deze pardoes parel: het complete vrijwilligersteam dat fantastisch werk verricht voor Villa Pardoes!

Namens DESK alle vrijwilligers bedankt voor dit fantastische initiatief en alle goeds toegewenst voor ons Villa Pardoes.

Tags: , , , ,