DESK en de KNVB gaan digitaal met het MDWF!

03-07-2017 om 21:56 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Secretariaat, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-07-03-digitaal-wedstrijd-formulier

Geef jouw gegevens z.s.m. door!

Het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (MDWF)

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 wordt de plastic spelerspas afgeschaft. Dat betekend dat alle spelers via de Wedstrijdzaken-App van de KNVB de gegevens van zichzelf bijhouden.

Om de koppeling te maken tussen de Ledenadministratie van DESK en de Wedstrijdzaken-App te leggen hebben wij jullie gegevens eenmalig nodig. Van de senioren zaterdag en zondag, vrouwen en de jeugd van JO19 t/m JO12 hebben we van alle leden hun naam en persoonlijke e-mailadres nodig. Via de App van de KNVB kun je jouw gegevens bijwerken, zoals het uploaden van een spelersfoto, die nodig is voor de wedstrijd.

Gegevens Digitaal Wedstrijd Formulier

Vul hieronder jouw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat wij voor jou de koppeling kunnen maken tussen onze ledenadministratie en de app.
  • Gegevens speler/speelster

• Heb je zelf geen e-mailadres, vul dan die van jouw ouder/verzorger hier in. Anders kunnen we geen koppeling met de APP maken.
  • Kies hieronder in welk team jij komend seizoen bent ingedeeld.

Tags: , , , ,