Update: Kleding nieuwe seizoen ’17-’18

13-07-2017 om 23:09 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Kleding, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-07-13-kleding-update

Nieuwe wedstrijdkleding binnen!

Na ruim anderhalf jaar van voorbereiding is het deze week dan eindelijk zover. De eerste zending van de nieuwe kleding van DESK is binnen. Een flinke vrachtwagen vol met wedstrijdkleding van wedstrijdshirts, shorts, sokken, keepersoutfits voor de gehele jeugd, de vrouwen en de senioren arriveerde deze week gedrukt en wel. Ook alle tassen en rugzakken zijn inmiddels binnen. Het is nu wachten op de tweede zending: de trainingspakken en kleding voor de trainers en leiders.

Het moment van de uitgifte van alle bestellingen komt steeds dichterbij. Binnenkort zullen de data gecommuniceerd gaan worden waarop de kleding af te halen is. Zoek alvast jouw bestelbevestiging op die je bij het bestellen in de webshop via e-mail hebt ontvangen en print deze alvast uit. De oude kleding dient bij het afhalen van de nieuwe kleding worden ingeleverd.

Houd de website goed in de gaten, zodat je op de hoogte bent van de uitgifte datums, tijden en de plaats waarop jouw bestelling straks af te halen is.

Nieuwe leden:

Voor de nieuwe leden van DESK die nog geen kleding besteld hebben, kunnen hun bestelling plaatsen via webshop.vvdesk.nl

Tags: , ,