KNVB Bekerpoule DESK bekend

18-07-2017 om 21:42 DESK Nieuws, Speciale aandacht

2017-07-17-bekerpoule

DESK in de poulefase

Nu iedereen aan het genieten is van een welverdiende vakantie, start de DESK selectie op 13 augustus alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste officiële wedstrijden worden in de poulefase van het KNVB Bekertoernooi gespeeld. Op zaterdag 2 september of zondag 3 september, afhankelijk van het programma, zal DESK het gaan opnemen tegen een van de volgende tegenstanders:

  • GDC
  • Haarsteeg
  • PSV amateurs

Vorig seizoen speelde DESK ook al tegen een van bovenstaande tegenstanders, GDC uit Eethen. Vorig seizoen bekerde DESK een ronde verder na de groepsfase. Na een 4-0 winst op RKTVV in Tilburg, een 1-1 gelijkspel in Eethen tegen GDC en een 2-2 eindstand tegen WSC mocht DESK het in de volgende ronde opnemen tegen sv SSS uit Udenhout. Met doelpunten van Steven Krikken, Mitchell Bastianen en Yvo van Engelen wist DESK met een 3-1 overwinning wederom de volgende ronde te halen van het bekertoernooi.

De volgende tegenstander werd hoofdklasser vv Gestel uit Eindhoven. DESK strandde in deze bekerronde, nadat het wel eerst op voorsprong kwam door een treffer van Djordi Smout. De uitslag werd 3-1 in het voordeel van vv Gestel en daarmee was het bekertoernooi voor DESK ten einde.

Binnenkort volgt er meer informatie over het eerste bekerduel en tegen welke tegenstander DESK het zal moeten gaan opnemen.

 

Tags: , , , , ,