Dieter, bedankt voor je inzet!

19-07-2017 om 18:57 Communicatie, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Vrijwilligersbelangen

2017-07-19-dieter-cleijn-bedankt

Beste Dessers,
Soms voel je je ongevraagd geneigd en toch vooral genoodzaakt om te reageren op iets wat er gebeurt binnen onze mooie vereniging. Of het nou de degradatie van DESK 1 is, de promotie van een hoop jeugd- en seniorenteams, de bevalling van een spelersvrouw, overlijden van een lid, nieuw bestuurslid… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Binnen zo’n grote vereniging als DESK gebeurt er van alles. Zomerstop of niet, we draaien lekker door.

Helaas is de realiteit dat het sportief gezien wat mindere jaren zijn bij DESK. Althans, als we praten over DESK 1. Maar dat doen we al een tijd niet alleen meer, want sinds de komst van Dieter Cleijn als voorzitter van Communicatie is het 1 DESK. En dat is toch wat onze prachtige Kaatsheuvelse club wil uitstralen: 1 vereniging, 1 DESK.

Tot mijn grote verbazing en teleurstelling maakte Dieter onlangs bekend dat hij zijn functie als voorzitter neerlegt vanwege een verschil van visie met het bestuur. Om welk punt het gaat, doet er niet toe. Iets tussen Dieter en het bestuur.

Ik weet zeker dat we de werkzaamheden van Dieter ontzettend hard gaan missen. Onze grappenmaker, huisfotograaf, ouwehoerkoning (etc. etc.), maar toch vooral super betrokken DESK-man. Elk weekend weer een gevulde site vol met foto’s, vaak ook nog een verslag. Wie Dieter om een gunst vroeg, kreeg die ook. Hij reed effe snel op en neer – al was het een uitwedstrijd – om dat uit te stralen, waar hij sinds zijn toetreding als bestuurslid naartoe werkte: 1 DESK!

En dat is hem gelukt. Dieter stopte uren in het jaarverslag, de presentatiegids, de site, de foto’s, aankondigingen, vergaderingen en dat allemaal in z’n eentje. Terecht dat hij twee jaar terug is verkozen tot vrijwilliger van het jaar, toch? Want zonder Dieter waren we wel 1 DESK, maar een héél stuk minder! Daarnaast heeft Dieter aandacht naar iedereen en is hij een luisterend oor met oprechte interesse voor en naar iedereen als bestuurslid. Die kwaliteiten heb ik afgelopen seizoen vaak voorbij horen komen van bestuursleden.

Ik denk dat ik voor de hele vereniging spreek dat we Dieter ontzettend gaan missen als diehard communicatieman. Normaal is het Dieter zelf die alle supervrijwilligers zelf bedankt, dus dacht ik: laten we de rollen nu eens omdraaien.

Dieter, bedankt voor je inzet!

En natuurlijk gaan we na de zomerstop gewoon door. Maar eerst de zon in. Fijne vakantie!

Thijs Dingemans

Tags: , ,