Kleding update: vanaf 14 aug. uitgifte!

02-08-2017 om 19:12 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Kleding, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-08-02-kleding

Nieuwe kleding van 14 augustus beschikbaar!

Met trots kunnen wij jullie melden dat de nieuwe clubkleding van DESK binnenkort uitgeleverd kan worden. We hebben nog een aantal kleine stapjes te maken naar de daadwerkelijke uitgifte, maar na 1,5 jaar is de kleding inmiddels gearriveerd bij Quick in Numansdorp en vindt zijn weg zo snel mogelijk naar onze drukker Traimex-Laretso in Kaatsheuvel. Dit betekent dat de actieve voetballende leden hun kleding op kunnen halen. Niet in ons clubhuis, vanwege de verbouwing, maar op een externe locatie in Kaatsheuvel, namelijk:

Klussen en Dienstencentrale Kaatsheuvel

Schotsestraat 4c (oude bedrijfsgebouw van Boskov/Family Fit Healthcenter)

De uitgifte zal plaatsvinden op onderstaande data. Daarna is de kleding af te halen in de DESK-shop in het clubhuis.

Alle uitgifte data:

Maandag 14-08-2017 van 13:00 tot 20:00
Donderdag 17-08-2017 van 17:00 tot 20:00

Maandag 21-08-2017 van 13:00 tot 20:00
Donderdag 24-08-2017 van 17:00 tot 20:00

Maandag 28-08-2017 van 13:00 tot 20:00
Donderdag 31-08-2017 van 17:00 tot 20:00

Na deze sessies kan men de kleding ophalen in de vernieuwde DESK-shop in het clubhuis.

Om de uitgifte van de kleding in goede banen te lijden hebben we een aantal spelregels opgesteld:

• De oude kleding wordt op hetzelfde moment ingenomen als het lid haar nieuwe kleding afhaalt. De oude kleding is immers eigendom van DESK (en was in bruikleen);
  • U dient een uitdraai van de bestelling mee te nemen. Zonder deze uitdraai kan niet worden aangetoond dat de kleding heeft besteld. Deze bevestiging heeft u destijds bij de bestelling per e-mail ontvangen;
  • Voor vragen en/of opmerkingen over de kleding kunt u terecht in de nieuwe DESK-shop in ons clubhuis. Dat is mogelijk vanaf 9 september 2017;
  • Leden die besteld hebben via de vertrouwenscommissie zullen worden benaderd door een lid van deze commissie om nadere afspraken te maken, omtrent het afhalen van de kleding;
  • Nieuwe leden kunnen via e-mail contact opnemen met de kledingcommissie ([email protected]);
  • Met de aanschaf van de nieuwe kledinglijn is het verplicht op speeldagen de kleding te dragen. Verder dient een ieder ervoor te zorgen dat de kleding netjes en schoon is. Een geel shirt dient geel te blijven, dus wassen separaat en volgens voorschriften.

Alle trainers en leiders ontvangen via de verantwoordelijke afdelingshoofden van de club de nieuwe kleding. Zoals aangegeven ontvangen trainers/leiders die lid zijn van DESK een trainingspak + windjack. Trainers/ leiders die geen lid zijn van DESK ontvangen een windjack, dat in bruikleen ter beschikking wordt gesteld.

Tenslotte wil de kledingcommissie al haar vrijwilligers bedanken voor de inspanning van de afgelopen 1,5 jaar. Met Quick hebben wij een sportief kledingmerk  binnen gehaald en binnenkort zullen naast het basispakket ook andere items te koop zijn. We hopen met de nieuwe kleding en het aangepaste kledingbeleid een toekomstgerichte manier te hebben gevonden om onze club op een professionele wijze te presenteren op en naast het veld. De kledingcommissie dankt u voor uw geduld, medewerking en positieve reacties.

Met vriendelijke groet,

Kledingcommissie vv DESK