Let op: nog 3x uitgifte van de nieuwe kleding!

23-08-2017 om 15:43 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Speciale aandacht, Vrouwenvoetbal

2017-08-23-kleding

Print jouw bestelling, lever je oude tas met kleding in en haal de nieuwe kleding op tijd op!

Donderdagavond, 24 augustus 2017, is de nieuwe kleding die besteld is af te halen. Vergeet niet je complete set oude kleding in te leveren en een printje van de mail van jouw bestelling van de nieuwe kleding mee te nemen.

De bestellingen zijn af te halen bij:

Klussen en Dienstencentrale Kaatsheuvel

Schotsestraat 4c (oude bedrijfsgebouw van Boskov/Family Fit Healthcenter)

De uitgifte zal plaatsvinden op onderstaande data.

Alle uitgifte data:

Donderdag 24-08-2017 van 17:00 tot 20:00

Maandag 28-08-2017 van 17:00 tot 20:00 (LET OP middagopening vervalt!!)
Donderdag 31-08-2017 van 17:00 tot 20:00

Let op!

Om de uitgifte van de kleding in goede banen te lijden hebben we een aantal spelregels opgesteld:

• De oude kleding wordt op hetzelfde moment ingenomen als het lid haar nieuwe kleding afhaalt. De oude kleding is immers eigendom van DESK (en was in bruikleen);
  • U dient een uitdraai van de bestelling mee te nemen. Zonder deze uitdraai kan niet worden aangetoond dat de kleding heeft besteld. Deze bevestiging heeft u destijds bij de bestelling per e-mail ontvangen;
  • Voor vragen en/of opmerkingen over de kleding kunt u terecht via [email protected];
  • Leden die besteld hebben via de vertrouwenscommissie zullen worden benaderd door een lid van deze commissie om nadere afspraken te maken, omtrent het afhalen van de kleding;
  • Nieuwe leden kunnen via e-mail contact opnemen met de kledingcommissie ([email protected]);
  • Met de aanschaf van de nieuwe kledinglijn is het verplicht op speeldagen de kleding te dragen. Verder dient een ieder ervoor te zorgen dat de kleding netjes en schoon is. Een geel shirt dient geel te blijven, dus wassen separaat en volgens voorschriften.

Alle trainers en leiders ontvangen via de verantwoordelijke afdelingshoofden van de club de nieuwe kleding. Zoals aangegeven ontvangen trainers/leiders die lid zijn van DESK een trainingspak + windjack. Trainers/ leiders die geen lid zijn van DESK ontvangen een windjack, dat in bruikleen ter beschikking wordt gesteld.

Tags: , , ,