Met spoed gezocht: Horeca personeel

05-09-2017 om 23:07 Clubhuis, DESK Nieuws, Speciale aandacht, Vacatures, vrijwilligers

2017-09-05-horeca-gezocht

Clubhuis en koffiecorner zoeken personeel

Zoals jullie hebben kunnen zien of nog gaan zien is het clubhuis flink vernieuwd en hopen wij dat vele leden en niet leden een bezoek gaan brengen aan het clubhuis.

Meer bezoek betekent ook meer inzet benodigd van medewerkers. De commissie Horeca is dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (m/v) die op een avond, een weekendochtend of weekendmiddag tegen een kleine vergoeding in het clubhuis willen werken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Annie Hübben of via [email protected].

Ook is de koffiecorner sinds afgelopen zaterdag geopend en zoeken we nog handjes voor diverse avonden van 18-21 uur en zaterdag morgen van 8.30-13 uur.

Kom DESK helpen en draag een steentje bij aan onze mooie club.

Support your locals!