Steun DESK tijdens Rabobank Clubkas Campagne

22-09-2017 om 23:40 Algemeen Bestuur, DESK Nieuws, DESK Talenten, Speciale aandacht, Sponsoring

2017-09-22-clubkascampagne

Stem vanaf 3 oktober op onze club!

Voor het eerst neemt onze vereniging deel aan de ‘Rabobank De Langstraat’ Clubkas Campagne 2017. ‘Rabobank De Langstraat’ stelt € 150.000 beschikbaar voor het verenigingsleven in de Langstraat. Vanaf 1 juni tot 15 september konden clubs zich online aanmelden voor deelname. De sponsorcommissie heeft zich onlangs ingeschreven om deel te nemen aan deze actie.

Van 3 tot en met 17 oktober mogen leden van ‘Rabobank De Langstraat’ hun stem uitbrengen op de lokale verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze leden ontvangen vlak voor de stemperiode een stemkaart met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. Met deze code kunnen de leden via www.vvdesk.nl/clubkas hun stem(men) uitbrengen op Voetbalvereniging DESK. Hoe meer stemmen onze club krijgt, hoe hoger dat het bedrag is. ‘Rabobank De Langstraat’ heeft ruim 16.000 leden. Ieder lid krijgt 5 stemmen om te verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen aan dezelfde club mogen worden gegeven.

We willen alle leden van DESK persoonlijk informeren. De actieve leden worden nog via hun e-mailadres op de hoogte gebracht van deze actie. Die adressen zijn bekend van de bestelling van nieuwe kleding. De overige leden worden persoonlijk benaderd via een brief op hun woonadres.

Het bestuur doet een beroep op alle DESK leden die lid zijn van ‘Rabobank De Langstraat’ om minimaal twee stemmen uit te brengen op onze vereniging. We hebben ingeschreven onder de naam: Voetbalvereniging DESK.

Het spreekt voor zich dat leden van onze jeugdafdeling nog geen lid van de bank kunnen zijn, doch hun ouders wel! Vandaar dat we op de ouders van kanjers, pupillen en junioren een beroep doen om hun stemmen uit te brengen op Voetbalvereniging DESK.

Bovendien stellen we aan onze DESK leden voor om familie, vrienden en bekenden te vragen om ook minimaal twee stemmen uit te brengen op onze vereniging.

Hoe meer stemmen, des te groter het bedrag dat we in 2018 ontvangen. Op deze manier kunnen we onze vereniging financieel steunen. Afhankelijk van de opbrengst zal het bedrag besteed worden aan een opknapbeurt van het pannaveldje en aan de inrichting van de jeugdhoek in het clubhuis. We wensen iedereen daarmee veel succes.

Ga naar www.vvdesk.nl/clubkas en breng vanaf 3 oktober jouw stem uit op Voetbalvereniging DESK

Sponsorcommissie

Tags: , , ,