Baardwijk JO10-2 – DESK JO10-2 (0-5)

24-09-2017 om 22:44 JO10-2, Wedstrijdverslagen

2017-09-24-baardwijk-desk-jo10-2

Wedstrijdverslag

Op de vroege ochtend van 23 september, verzamelden de spelers samen met ouders en opa’s op het sportcomplex van Baardwijk. Voltallig en fit begonnen de dame en heren aan de warming-up. Trainer en coach werkten zich (letterlijk) uit de naad om de selectie op tijd scherp te hebben voor de match. Nadat de spelers, onder aanvoering van Tom elkaar een prettige wedstrijd hadden gewenst, kon er begonnen worden.
DESK neemt vanaf het begin het initiatief en gaat op zoek naar de openingstreffer maar de inzet van Robin gaat maar net naast…. Even later onderschept Yves de bal en levert deze in bij Tom die al snel de 0-1 maakt. Kort na de eerste treffer geeft de thuisploeg onder druk een corner weg. Tom gooit de bal voor en Robin werkt de 0-2 tegen de touwen. Dan volgt een sterkere fase van Baardwijk en gaan 2 goed uitgespeelde kansen verloren als zij de bal in het zijnet en naast zien gaan door toedoen van Jules, die nog net, door zich uit te strekken, de bal met de vingertoppen wegwerkt. DESK neemt de regie weer. Met een fraaie move dolt Mees zijn tegenstander, krijgt de bal bij Yves die hem breed legt op Tim, die zijn inzet tot corner verwerkt ziet worden. Toch valt vlak voor rust de 3e DESK treffer als Tim van Efferen zijn stelling verlaat, een lange bal onderschept, zelf op avontuur gaat en scoort (0-3).
De 2e helft regent het kansen en zet DESK de thuisploeg vast op eigen helft. Een spervuur van schoten volgen op het doel van Baardwijk. Alpay raakt de lat, de inzet van Isolde word geblokt, Yves en Tom raken beiden de paal…. Baardwijk gaat de lange bal spelen, ze weten hun spits vrij voor Robin, (keept de 2e helft) te krijgen. Toch weten enkele DESK spelers deze nog te achterhalen en onschadelijk te maken. Een schitterende aanval volgt als Jules, Tim en Mees elkaar weten te vinden, en de bal maar net voorlangs zien gaan. De 4e DESK-treffer komt op naam van Mees die na een scrimmage voor het doel de bal binnen werkt. De 0-5 en tevens eindstand is een voorzet van Jules op Koen die weinig tijd nodig had en ook zijn goal meepikt.
Volgende week is NEO’25 JO10-1 de volgende opponent.

Tags: ,