Pupil van de week: Job Mol (JO8-1)

27-09-2017 om 23:09 DESK 1, DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, JO8-1

2017-10-01-DESK-SSS-Job-Mol-JO8-1

Veel plezier bij DESK – SSS

De competitie is weer van gestart gegaan en dat betekend ook dat we tijdens de thuiswedstrijden van DESK weer een pupil van de week én de penaltybokaal hebben.

Aanstaande zondag 1 oktober zal Job Mol uit DESK JO8-1 zijn opwachting gaan maken in DESK 1. Job is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – SSS speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Job aanstaande zondag is als volgt:

• Job start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten mee lopen in de line-up
  • Job zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Job.

Job Mol is zeven jaar en speelt dit seizoen voor DESK JO8-1 in het nieuwe tenue van DESK. Het leukste vindt Job samen voetballen met zijn team DESK JO8-1. De favoriete voetbalclub van Job naast DESK is Barcelona en zijn idool is Lionel Messi.

De voorspelling van Job van de wedstrijd DESK – SSS van komende zondag is 1-0.

Wij wensen Job en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – SSS.

Support your locals!

Tags: , , ,