Kanjers M4 on tour

28-09-2017 om 18:32 Kanjers M4, Wedstrijdverslagen

2017-09-27-kanjers-m4

DESK Kanjers ballen in ‘t Zand

Was het vorige week de beurt aan de M1 en M2 om hun eerste minitoernooi te spelen, was het nu de beurt aan de M3 en M4.

‘T Zand uit Tilburg was de organiserende vereniging waar 8 teams met kanjers van 5/6 jaar 4 wedstrijdjes van 12,5 minuut speelden. Teams van ‘t Zand, Gudok, VOAB, Jong Brabant en DESK waren van de partij.
Onze M4 is nog niet helemaal compleet en werd door onze M1 geholpen.
Voor Daan en Luuk was het de allereerste keer om een minitoernooi te spelen. Best een beetje spannend! Maurits en Matz hadden vorige week al kunnen proeven aan de wedstrijdjes en Siem en Floris hebben vorig jaar al wedstrijdjes gespeeld.
Wat is het toch leuk om de jongste telgen aan het voetballen te zien.
Er werd met plezier wedstrijdjes gewonnen en verloren.
Daan en Maurits lieten zien dat ze tegen de grotere jongens ook goed uit de voeten kunnen. Luuk en Matz speelde de spanning van zich af en lieten ook zien dat het echte toppers zijn. Siem gooide alle schroom van zich af en was op het middenveld een belangrijke speler. Floris was een rots in de verdediging en wist de aanvallers van de tegenpartij van het scoren af te houden.
Dribbelen, drijven, passeren, verdedigen, aanvallen, scoren. Alles kwam in de wedstrijdjes voor.
Daan (2x), Maurits en Siem scoorden hun eerste doelpunt in wedstrijd verband. Floris wist ook als verdediger een aantal keer het net te vinden.
Met het hele team hebben we er voor gezorgd dat er met veel plezier gevoetbald werd.
Super gedaan, Daan, Floris, Luuk, Matz, Maurits en Siem!

Tags: , ,