DESK 4 – Berkdijk 2 (2-1)

01-10-2017 om 21:00 DESK 4, Wedstrijdverslagen

2017-10-01-desk4-berkdijk2

DESK beslist derby in eerste helft

Vandaag stond de kraker tussen DESK en Berkdijk op het wedstrijdaffiche. Onder leiding van scheidsrechter Sjaak van Ree werd er op veld D afgetrapt tussen de rivalen uit de Kets. De wedstrijd werd opengebroken door de ploeg van Berkdijk. DESK op een 0-1 achterstand moest een tandje bij schakelen. Het was Carlo Wagemakers die de stand gelijk trok. Erik Kivits, beter bekend als Kiwi, gaf zijn spelers de opdracht sneller druk te zetten en aanvallender te spelen. DESK komt voor rust nog op voorsprong. Wederom is het Carlo Wagemakers die zijn tweede van de middag op het scorebord zette.

Met 2-1 gaan beide ploegen aan de thee. Na rust gaat het spel over en weer. DESK probeert door te breken via de muur uit het Straotje en Berkdijk stelt de doelman van DESK 4 nog verschillende keren op de proef. Trainer Kiwi komt zelfs in de ploeg om de drie punten veilig te stellen. Helaas voor DESK speelt de beste man slechts 12 minuten mee in verband met klachten in de hartstreek. Kiwi verlaat vroegtijdig het veld en spaart zichzelf voor de halve marathon in Eindhoven volgende week die op zijn programma staat.

DESK wint met 2-1 de derby tegen Berkdijk. De ploeg uit Kaatsheuvel-Zuid staat nog wel twee plaatsen boven DESK door een beter doelsaldo, maar dat kan volgende week helemaal weer anders zijn. Dan staat de kraker tegen Dussense Boys op het programma voor de Kiwi.

Tags: