DESK 2 – Zeelandia Middelburg 2 (2-2)

02-10-2017 om 22:46 DESK 2, DESK Nieuws, Wedstrijdverslagen

2017-10-01-desk2-zeelandia-middelburg2

DESK 2 pakt een punt

Zondagochtend om 11:30u werd er gefloten voor de aftrap tussen DESK 2 en Zeelandia Middelburg 2 op het hoofdveld van DESK. In de eerste helft komt DESK op achterstand, nadat een gegeven penalty achter doelman Dijst binnen geschoten wordt. Voor rust trekt Marino Domenie voor DESK de stand gelijk.

Met 1-1 gaan beide ploegen aan de thee.

Na rust is het DESK wat op voorsprong komt. Het is Rens van Heijst die de bal achter de goalie uit Middelburg vlamt en zijn ploeg daarmee op een 2-1 stand zet. Een speler van Zeelandia houdt een lelijke blessure over aan zijn arm/schouder en zal zich in het ziekenhuis van Tilburg verder moeten laten behandelen. Het zag er niet best uit voor de speler. In ieder geval veel sterkte en herstel gewenst vanuit DESK.

Zeelandia Middelburg trekt de stand gelijk na een fout in de defensie van DESK. De spits van Zeelandia weet de doelman van DESK te passeren en brengt daarmee de eindstand van 2-2 op het scorebord.

DESK houdt een zure nasmaak over aan deze wedstrijd. Hier had zeker meer in gezeten, maar de scherpe tegenstander straft de fouten direct keihard af.

DESK 2 staat momenteel 5e in de Eerste Klasse en gaat volgende week zondag in Tilburg op bezoek bij Were-Di. Om 12:oou staat de aftrap gepland op Sportpark Moerenburg.

Voor alle foto’s verwijzen we je door naar de Facebook-pagina van DESK.

Tags: