Terneuzen VR1 – DESK VR1 (5-1)

02-10-2017 om 16:19 DESK Nieuws, Vrouwen 1

2017-10-01-terneuzen-desk-vr1

DESK krijgt een zware terugreis

Het is 1 oktober zondagochtend en de dames van DESK  zitten al om 8:45 uur klaar in de kantine om naar Terneuzen te vertrekken. Om half 1 start de wedstrijd en DESK begint zwak. Binnen tien minuten staan we al met 1-0 achter.

Na deze achterstand pakt DESK het goed op en worden we sterker. Esther weet Kiki diep te sturen en Kiki schiet laag over de grond de 1-1 binnen. Na een half uur spelen, komen we helaas weer op achterstand.

Terneuzen zit er fel op en maken de 2-1. Ze blijven hun felle spel doorzetten waar DESK geen antwoord op heeft en scoren 3-1. Net voor rust valt de 4-1 voor de thuisploeg.

Na een felle toespraak in de rust gaan we weer van start.

We beginnen sterker dan in de eerste helft. Terneuzen weet toch de 5-1 te maken. Wij weten niet meer te scoren en de 5-1 is uiteindelijk ook de einduitslag.

Volgende week spelen wij weer vol goede moed een thuiswedstrijd tegen Sprundel.

Tot dan!

Support your locals!