Smartgoals in gebruik dankzij worstenbroodactie

03-10-2017 om 23:02 DESK Nieuws, Jeugdvoetbal, Seniorenvoetbal, Sponsoring, Vrouwenvoetbal

2017-10-03-acties-worstenbrood

Clubdoelen in gebruik genomen

Vorig seizoen heeft een groep vrijwilligers en sponsoren het initiatief genomen om met behulp van de Worstenbroodjesactie én de Vriendenloterij extra inkomsten te genereren voor de realisatie van clubdoelen. Zo zijn er nieuwe tv’s in het clubhuis met een Narrowcasting systeem in gebruik genomen dankzij de opbrengst van de Vriendenloterij. Hierop kunnen sponsoren, wedstrijdprogramma’s, uitslagen, en andere clubuitingen op getoond worden, zodat iedereen in het clubhuis hiervan op de hoogte is.

Naast deze nieuwe extra vorm van communicatie in het clubhuis zijn er via de Worstenbroodjesactie nog meer clubdoelen gerealiseerd. Zo zijn er tien nieuwe aluminium pupillendoelen aangeschaft. Deze zijn reeds in gebruik genomen op de training- en wedstrijdvelden. De jeugdteams en tegenstanders hebben al veel doelpunten kunnen scoren in deze nieuwe goals.

Ook heeft DESK een nieuwe manier van trainen aangeschaft in de vorm van zogenaamde smartgoals. Smartgoals bieden een interactieve manier van trainen aan. Het gaat hierbij om loop- en techniektraining, maar ook om inzicht en precisie. De zes smartgoals kunnen via bluetooth verbonden worden met de mobiel van de trainer die daar een circuit op kan afspelen. Vele vormen gericht op diverse doelen kunnen worden gebruikt en de trainers bouwen daarmee ook een database aan spelersinformatie op.

Binnenkort volgt er meer informatie over hoe alle teams van deze unieke trainingsmaterialen gebruik kunnen gaan maken.

Ook zullen alle kleedkamers nog voorzien worden van whiteboards waarop trainers tijdens de wedstrijdbespreking in de kleedkamer hun tactiek en opstellingen kunnen uitbeelden en overbrengen op de spelers.

We zijn enorm trots op de groep vrijwilligers, sponsoren en alle leden die worstenbroodjes voor DESK hebben verkocht. Tevens zijn wij enorm trots op de vrijwilligers die hun steentje bijgedragen hebben aan de verkoop van loten ten gunste van DESK via de Vriendenloterij. Dankzij deze geweldige acties hebben we alle bovenstaande doelen kunnen realiseren.

Voor foto’s van de training met de smartgoals kijk op de DESK Facebookpagina.

Zonder jullie initiatief en geweldige inzet hadden we bovenstaande niet kunnen realiseren!

Ben trots op deze initiatiefnemers: Like en deel dit bericht!

Tags: , , , ,