Heropening kleedkamers en clubhuis

05-10-2017 om 20:35 Accomodatie, Clubhuis, DESK Nieuws, Sponsoring

2017-10-01-heropening-kleedkamers-clubhuis

Vrijwilligers en sponsoren bedankt!

Afgelopen zondagmiddag werd een veertigtal vrijwilligers en sponsoren in het zonnetje gezet door het bestuur van DESK. De ingebruikname van de gerenoveerde kleedaccommodatie werd door wethouder Sport van de Gemeente Loon op Zand, dhr. Kees Grootswagers, burgemeester Luijendijk en Carola Geerts van Rabobank de Langstraat ludiek geopend. De drie functionarissen roemden de uitgewerkte plannen van Jaap van den Corput en de vele werkzaamheden die vrijwilligers en sponsoren verricht hebben.

Symbolisch werd de kleedaccommodatie heropend doordat een koperen leiding door Kees Grootswagers en Carola Geerts werden doorgeknipt. Een keer iets anders dan het knippen van een lintje. Beiden mochten met de betonschaar de accommodatie heropenen.

Tijdens de rondgang door de kleedkamers werd door Jaap uitgelegd dat DESK hard werkt aan het verduurzamen van de gehele accommodatie. Vervolgens nam de groep een wandeling langs het hoofdveld op weg naar het gerenoveerde clubhuis.

Na een welkom door de voorzitter Jacques van Heijst nam burgemeester W. Luijendijk het woord en prees vooral de vele vrijwilligers bij DESK. Bloed, zweet en tranen zijn door velen geofferd en hebben dit schitterend gerenoveerde clubhuis als resultaat geleverd. Trots op deze fantastische groep!

Daarna was het de beurt aan Hans van Wanrooij en Rachel Brouwers die samen met de burgemeester de fotowand van DESK onthulden.

Als historisch moment voor W. Luijendijk nam Jacques van Heijst op ludieke wijze afscheid van onze burgemeester in het DESK clubhuis.

Op 15 november neemt W. Luijendijk officieel afscheid van de gemeente Loon op Zand. Met een toepasselijke toespraak en een toepasselijk cadeau werd de burgemeester gehuldigd. Hij kreeg het nieuwe DESK wedstrijdshirt aangeboden met nummer 12 en de naam Wim Luijendijk op de rug.

Daarna werd de middag voortgezet met een wedstrijdbespreking door trainer Harry Biemans, een bezoek aan de wedstrijd DESK 1 – S.V. S.S.S. (1-2) en aan genodigden werd een lunch aangeboden.

DESK is trots op de geweldige resultaten die het met de vele vrijwilligers en sponsoren heeft kunnen bereiken.

Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel

Tags: , , , , , ,