DESK Kanjers M4 op toernooi bij VOAB

08-10-2017 om 17:27 Kanjers M4, Wedstrijdverslagen

2017-10-07-desk-kanjersm4-voab

Kanjers M4 on tour!

Op deze grijze zaterdagochtend werd er al vroeg verzameld om op tijd aanwezig te zijn op het minitoernooi bij VOAB in Goirle.

Met de teams van Gudok, ’t Zand, Jong Brabant, VOAB en DESK werden er weer 4 onderlinge wedstrijdjes gespeeld.

Er zijn nog al wat verschillen in de teamsamenstellingen. Het ene team speelt al langer bij elkaar en zijn ook wat ouder en het andere team is net als het team van DESK een team met spelers die net begonnen zijn.

Het plezier staat voorop, maar we willen natuurlijk ook iets leren van deze wedstrijdjes en dat wordt ook gedaan. Deze zaterdag werd er veelal gespeeld tegen sterke teams waardoor de nadruk gelegd werd op het verdedigen.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat er na het verdedigen gedacht wordt aan aanvallen en dat is nog een beetje moeilijk voor de jongste telgen van de vereniging.

Er werd volop plezier gemaakt en daarnaast werd er ook erg goed gevoetbald. Er werd verdedigd, samengespeeld, gedribbeld en gescoord.

Na afloop werden de spelers door VOAB getrakteerd op ranja en een zakje chips. Wat een verwennerij!

Vandaag speelde Beau zijn eerste wedstrijdjes en waren Daan, Luuk en Maurits ook van de partij. Floris en Siem uit de M1 maakten het team compleet!

Teun was dit keer toeschouwer en heeft beloofd om de volgend keer ook wedstrijdjes te gaan spelen.

Beau was nog een beetje zoekende naar zijn plekje in het veld, maar dat is niet erg vreemd als je voor het eerst een wedstrijdje speelt. Goed gedaan, Beau!

Daan was vandaag de meest aanvallende speler, Luuk, Siem en Maurits lieten zien op het middenveld goed uit de voeten te kunnen en Floris stond zijn mannetje in de verdediging.

Super gespeeld Beau, Daan, Luuk, Maurits, Floris en Siem!

Foto’s zijn de bezichtigen op de Facebook-pagina van DESK. Met dank aan Ellen van Gulik.

Tags: ,