DESK Zat. 3 – Walcheren 2 (3-1)

08-10-2017 om 19:43 DESK 3 za., Wedstrijdverslagen

2017-10-07-desk-za3-walcheren2

DESK Zat. 3 begint uitstekend in eerste klasse

De mannen van DESK Zat. 3 zijn uitstekend begonnen in de eerste klasse. Mooier had het sprookje eigenlijk niet kunnen zijn. De ploeg eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de tweede klasse, dwong via een periodetitel nacompetitie af en overleefde die uitstekend met een promotie naar de eerste klasse.

Daarin is het ingedeeld in de Zeeuwse competitie. Wat dat betekent? Een paar wedstrijden 1,5 uur heen en terug in de auto. Nou boft het team dat dat pas na de winter gaat gebeuren. En als het de vorm van nu meeneemt, rijdt het met een lekker gevoel terug. Zat.3 is namelijk uitstekend begonnen. Het is nog altijd ongeslagen, won 2 wedstrijden, speelde er 1 gelijk en heeft dus 7 punten uit 3 duels. Een superprestatie.

Zaterdagmiddag speelde het tegen Walcheren uit Zeeland. Grote man van de wedstrijd werd Tom de Bruijn: hij maakte een loeizuivere hattrick. Voor rust prikte Tom al 2 keer, na rust drukte hij er nog 1 tegen de netten. Nou zag de keeper van de bezoekers er niet denderend uit bij de laatste, maar ach, een hattrick en de drie punten, beter kan bijna niet.

Volgende week moeten de mannen van DESK Zat. 3 naar Papendrecht voor de topper tegen het tweede team. Daar wacht opnieuw een loodzware klus om de drie punten in de tas te stoppen. Maar als de mannen de vorm van nu meenemen naar Zuid-Holland kan het wellicht koploper worden. We zijn benieuwd!

Tags: , , , , , , , ,