HHC’09 JO17-1 – DESK JO17-4 (12-0)

08-10-2017 om 17:40 Wedstrijdverslagen

2017-10-07-hhc-09-desk-jo17-4-

Het nieuwe DESK JO17-4 onderuit

Terwijl het seizoen al in volle gang is werd afgelopen week bij DESK alsnog besloten om een extra JO17 team te maken. Hierdoor werden ook de indelingen van de JO17-3 en de JO17-4 helemaal omgegooid. De JO17-4 bestaat vanaf nu uit : Daan Musters, Declan Rijsdijk, Dylan Nijenhuis, Jochem Buitelaar, Kyan van der Linden, Luuk Hamers, Mathijs Dekkers, Mees van Caem, Mika Damen, Ruben Brekelmans, Stijn van Dongen, Thijs de Jong, Tygo van Riel en Sam Haarbosch. Er is echter nog een probleem voor ons nieuwe team. Er ontbreekt nog een trainer dus mocht iemand zin hebben om dit team met jongens van 15 tot 17 jaar training te geven u bent van harte welkom. In deze wedstrijd stond ons team onder leiding van Ron Hamers en Wilbert Haarbosch.

De eerste wedstrijd van de JO17-4 in nieuwe formatie was een uitwedstrijd tegen HHC’09 uit Heusden. Het begon met een valse start. Binnen vijf minuten stond het al 3-0 voor de thuisploeg na een doelpunt wat volgens onze grensrechter Wilbert Haarbosch buitenspel was, een blunder van mij en het derde doelpunt kwam voort uit een individuele actie van de spits van de tegenstanders. Hierna ging het iets beter en er kwam wel wat meer voetbal in. We konden echter niet voorkomen dat HHC nog meer doelpunten maakte en uitliep naar een voorsprong van 8-0. Vlak voor rust kregen we nog een kansje op de eretreffer maar helaas lette de keeper goed op.

Al snel na de rust kreeg de thuisploeg een penalty cadeau en die werd ook benut. Wij probeerden veel aan te vallen en zo nog een eretreffer te kunnen maken. Er kwamen wel wat kansen voor Stijn, Sem en Dylan maar helaas gingen deze er geen van allen in. HHC’09 ging wel door met scoren en haalde de dubbele cijfers. De uitslag werd uiteindelijk een 12-0 nederlaag voor ons.

Dit zijn natuurlijk duidelijke cijfers en we baalden ook van de nederlaag maar het was ook de eerste keer dat we samenspeelden en we moesten nog aan elkaar wennen. We hopen deze week op de training meer aan elkaar te kunnen wennen en volgende week thuis tegen Nieuwkuijk wel drie punten te pakken.

Sam Haarbosch

Tags: