Patta’s doelman DESK4 gaan viraal!

08-10-2017 om 22:18 DESK 4, Wedstrijdverslagen

2017-10-07-joost-verboven-patta

Wat een lucht!?#

Afgelopen zondagmiddag speelde DESK4 een thuiswedstrijd tegen de Boys uit Dussen. De ploeg van trainer Erik Kivits, zelf afwezig wegens het lopen van een marathon in Eindhoven, werd aangenaam verrast met de souvenirs die doelman Joost Verboven mee genomen had van zijn drie weken vakantie.

Joost was drie weken op vakantie geweest naar het altijd zonnige vakantieoord de Zwammenberg in De Moer, daar waar de schimmels, de sporen, de zwammen en de paddenstoelen rijkelijk gekweekt worden. Bij het openen van het schoenenvak in zijn voetbaltas kwam de vakantiegeur het team direct tegemoet. Verboven had de souvenirs na drie weken vakantie op zijn patta’s groeien.

Geheel gehuld in een witte schimmel kon de doelman zijn kicks gaan boenen in de kleedkamer. De voetbalsite Kelderklasse kreeg hier, net als zijn teamgenoten, lucht van en bezorgde Joost het hoogtepunt uit zijn voetbalcarriere: een virale topic met zijn patta’s als onderwerp.

Geweldig Joost en gefeliciteerd met deze schitterende mijlpaal!

Tags: ,