Pupil van de week: Noud de Kock (JO10-1)

09-10-2017 om 20:30 DESK 1, DESK Nieuws

2017-10-15-desk-rwb-noud-de-kock

Veel plezier Noud!

Komende zondag is de tweede thuiswedstrijd van DESK en dus weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 15 oktober zal Noud de Kock uit DESK J10-1 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Noud is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij de derby DESK – RWB speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Noud aanstaande zondag is als volgt:

• Noud start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO10-1 mee lopen in de line-up
  • Noud zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Noud.

Noud de Kock is negen jaar en speelt dit seizoen voor DESK J10-1. Zijn carrière begon Noud bij de DESK Kanjers, alweer 4,5 jaar geleden. Daarna van de F6 naar de F2 om vervolgens in de F1 selectie te spelen waar hij kampioen mee is geworden. Dit seizoen speelt Noud in de JO10-1 onder leiding van Ron Damen en Peter van Laarhoven. Het leukste vindt Noud samen voetballen met zijn team. De favoriete voetbalclub van Noud naast DESK is Real Madrid en PSV en zijn idool is Christiano Ronaldo.

De voorspelling van Noud voor de wedstrijd DESK – RWB van komende zondag is 3-2.

Wij wensen Noud en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – RWB.

Tags: , ,