Geslaagde samenwerking DESK en Spullenbank

10-10-2017 om 20:02 DESK Nieuws, Kleding, Speciale aandacht

2017-10-10-spullenbank-kaatsheuvel

Spullenbank Kaatsheuvel en vrijwilligers, bedankt!

Medio augustus startte DESK met de uitgifte van de bestelde nieuwe voetbalkleding. Een periode van anderhalf jaar voorbereiding werd eindelijk beloond met het fysieke uitleveren van de nieuwe kleding. Een grote groep vrijwilligers van de kledingcommissie, die gevoed werden uit een klankbordgroep uit alle gelederen van DESK, kon eindelijk de puntjes op de i zetten.

DESK zocht een geschikte plek voor deze grote uitgifte. Op twee dagen in een drietal weken konden alle leden hun kleding ophalen bij de Spullenbank Kaatsheuvel aan de Schotsestraat. Een geweldige locatie en bijzonder hulpzame vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat alle leden hun bestelde kleding op een geschikte manier kon afhalen.

Zonder de steun van alle vrijwilligers van de Spullenbank Kaatsheuvel, de kledingcommissie én iedereen die tijdens de uitgifte als vrijwilliger heeft meegeholpen was deze grote klus nooit geklaard!

Alle vrijwilligers van DESK én de Spullenbank die meegeholpen hebben tijdens deze uitgifte enorm bedankt! Een speciaal woord van dank voor de kledingcommissie die dit gehele traject hebben geholpen en begeleidt tot deze uiteindelijke klus!

Super bedankt iedereen!

Support your locals!