Vooruitblik: DESK – RWB

10-10-2017 om 20:25 DESK 1, DESK Nieuws

2017-10-15-desk-rwb

Super Sunday op de Eikendijk!

Aanstaande zondagmiddag om 14:30u vindt de aftrap plaats van de derby tussen DESK en RWB. DESK heeft karakter getoond vorige week uit bij Oosterhout, toen het bijna de gehele wedstrijd met 10 man speelde en in de slotfase zelfs met 9. De hoofdmacht van DESK boog een 2-0 achterstand om naar een 2-2 eindstand met treffers van Mitchell Bastianen en Ronny de Bresser.

De tegenstander van zondag kent een ongeslagen reeks in de eerste periode van de competitie. De ploeg uit Waalwijk won van met 2-1 van Zigo, won uit met 3-0 van Baardwijk en versloeg op eigen veld VCB met 2-1. RWB voert samen met Bavel de top aan van de Derde Klasse. Een pittige klus dus voor trainer Harry Biemans om de drie punten op de Eikendijk te houden.

Na de wedstrijd vlamt er Tirolermuziek uit de speakers van het clubhuis van DESK tijdens het DESK Oktoberfest.

Genoeg reden dus om zondagmiddag naar de Eikendijk te komen voor de derby DESK – RWB en het DESK Oktoberfest.

Speelronde 4:

VV Baardwijk  VV Waspik