DESK JO17-4 – Nieuwkuijk JO17-2 (17-0)

16-10-2017 om 23:30 JO17-4, Wedstrijdverslagen

2017-10-14-desk-jo17-4-nieuwkuijk

DESK JO17-4 knalt er op los

Op zaterdag 14 oktober stond voor DESK JO17-4 een thuiswedstrijd tegen Nieuwkuijk op het programma. Na de wedstrijd van vorige week waren we vast beraden om nu wel de drie punten te pakken.

Wij begonnen goed aan de wedstrijd en al snel stonden we 1-0 voor. Stijn was de maker van dit doelpunt. Even later kregen wij een corner, deze kwam goed voor en werd teruggelegd door Jochem waarna Thijs alleen maar zijn voet er tegenaan hoefde te zetten. Hierna ging het snel. Wij bleven aanvallen en wisten nog meer doelpunten te maken. Uiteindelijk stond het 9-0 en nog voor de rust kwamen we in de dubbele cijfers. Ruben maakte de tiende treffer van de wedstrijd. De ruststand was uiteindelijk 11-0.

In de tweede helft gingen wij door met aanvallen en het spel bleef zich vooral op de helft van Nieuwkuijk afspelen. Ook in deze helft volgen de ballen erin na een paar mooie aanvallen. Declan wist er in de tweede helft 2 te maken en ook stijn en Thijs wisten nog te scoren in de tweede helft. Met 17-0 op het scorebord en eigenlijk nog 6 minuten officiele speeltijd vond scheidsrechter Cees Dannenberg het wel goed geweest en besloot in overleg met de leider van Nieuwkuijk af te fluiten. Onze doelpunten zijn gemaakt door : Stijn ( 6 doelpunten), Thijs ( 6 doelpunten), Declan (2 doelpunten), Yuri(2 doelpunten) en nog 1 doelpunt van Ruben.

Volgende week is DESK JO17-4 een weekend vrij maar op 28 oktober spelen wij weer een wedstrijd. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Drunen tegen FC Drunen waar we hopen met de volle punten naar Kaatsheuvel terug te keren.

Sam Haarbosch

Tags: ,