Een geweldige terugblik op Oktoberfest

16-10-2017 om 20:00 DESK Nieuws, Feestcommissie, Speciale aandacht, vrijwilligers

2017-10-16-oktoberfest-terugblik

DESK blikt terug op een geweldig Oktoberfest

De Feestcommissie heeft weer goed uitgepakt deze maand Oktober. Terwijl het 25 graden was en DESK drie punten had gepakt tegen koploper RWB ging het Oktoberfest 2017 los. Er heerste een geweldige sfeer  in de sfeervolle ambiance in het vernieuwde clubhuis van DESK waarin de après ski muziek door de speakers van DJ Oomen van The Party Sound blies.

Veel lederhosen en Dirndl’s waren te aanschouwen op de Eikendijk. De meest originele outfit was voor Jelske Oerlemans van DESK7 onlangs nog geopereerd aan het Syndroom van Span. Jels nam zelf zijn eigen kruk mee en hoste met gereviseerde knie op de vrolijke klanken door het clubhuis.

Het Oktoberfest kan uiteraard niet slagen zonder dat de keel van Gerrie gesmeerd werd voordat het gejodel losbarstte. Volle bak ambiance tijdens het jodelen voor gevorderden. Binnen en buiten het clubhuis was er volop feest en waren de bierpullen niet aan te slepen. Zowel DESK als RWB dronken samen tijdens dit geweldige feest en hopen dat er bij de return in Waalwijk ook zo gefeest kan worden.

Dankzij inzet van de vele vrijwilligers van de Feestcommissie, DESK Horeca en DJ Oomen en de gemoedelijkheid van alle aanwezigen is deze editie van DESK Oktoberfest 2017 wederom een super geslaagd evenement.

Support your locals!

Alle foto’s, gemaakt door Ronald Theeuwes van de DESK Feestcommissie, zijn te bekijken op de DESK Facebookpagina.

Like DESK en tag al jouw matties!

Tags: , , , ,