Fiesjat scheidsie, Stef Verhaaren!

16-10-2017 om 15:59 DESK Nieuws, Scheidsrechterszaken, vrijwilligers

2017-10-16-stef-verhaaren-scheidsrechter

Stef Verhaaren verenigingsscheidsrechter

Afgelopen zaterdag mocht de coördinator van onze scheidsrechters, Arnold Paashuis, het felbegeerde diploma en de bijbehorende KNVB-badge uitreiken aan onze kersverse verenigingsscheidsrechter Stef Verhaaren.

Stef kon zijn cursus afgelopen seizoen niet afronden, en slaagde in de afgelopen periode voor zijn theoriegedeelte, het assisteren van de scheidsrechter tijdens wedstrijden en het zelf fluiten van minimaal vier wedstrijden. Op alle onderdelen slaagde Stef er in om aan de voorwaarden te voldoen en ontving hij afgelopen weekend het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”.

Wij zijn trots dat er weer een cursist geslaagd is en onze club er weer een Verenigingsscheidsrechter extra bij heeft.

Geweldige prestatie Stef!

Tags: , , , ,