DESK3 – RWB2 (4-0)

17-10-2017 om 19:00 DESK 3, Wedstrijdverslagen

2017-10-15-desk3-rwb2

Ook DESK 3 wint van RWB

Afgelopen zondagmiddag om 12:oou stond eerst de aftrap van DESK3 tegen het tweede van RWB op het programma, voordat de hoofdmacht van DESK het tegen het eerste van RWB mocht op gaan nemen.

De ploeg van Peter Klijn mocht het opnemen tegen het team van oud bekende van DESK, Tiny Sulsters. RWB zet de ploeg van DESK gelijk goed vast en komt er verschillende keren gevaarlijk uit. Maar het is DESK dat op voorsprong komt. De bal wordt in de 32e minuut tegen de touwen gejaagd door Mark Kieboom, die daarmee de stand op 1-0 brengt.

Voor rust is het RWB wat de klok slaat en probeert een gelijkmaker te forceren. Het is sluitpost Paul Roelen die een een-op-een situatie de baas is en de bal pakt van de aanstormende Waalwijker. Daarna krijgt RWB nog twee grote kansen, maar gelukkig ziet DESK dat RWB niet trefzeker is. Kort voor rust spat een afstandsschot nog op het aluminium boven doelman Roelen en gaan beiden ploegen aan de thee.

Na rust is snel 2-0 voor DESK. Een scherp genomen vrije trap van Rob Klerx wordt nog geschampt door Michiel Smulders die daarmee de marge op twee zet.

In de 58e minuut vindt er een wissel plaats bij DESK. Nick verlaat het veld voor Ricardo Kruijff. Het eerste balcontact vier minuten laten van Ricardo is gelijk goud waard. Oog in oog met de doelman van RWB weet onze Kruiff de 3-0 op het scorebord te zetten. In de slotfase van de tweede helft is het Koen Koot die de eindstand op het bord zet. Een geweldige voorbereiding van Mark Klijn wordt knap binnen getikt door Koen en de wedstrijd wordt afgefloten met een 4-0 overwinning voor DESK.

Super sunday wordt door DESK afgesloten met een flinke pul bier en het Oktoberfest kan losbarsten.

Tags: ,