Pupil van de week: Sem Heerkens (JO9-1)

18-10-2017 om 21:07 DESK Nieuws, JO9-1, Speciale aandacht

2017-10-21-pupil-van-de-week-sem-heerkens

Veel plezier Sem!

Komende zondag is de tweede thuiswedstrijd van DESK en dus weer een pupil van de week én een nieuwe ronde van de penaltybokaal.

Aanstaande zondag 22 oktober zal Sem Heerkens uit DESK JO9-1 zijn opwachting gaan maken in de hoofdmacht van DESK. Sem is deze week gekozen als pupil van de week en wordt zondag bij DESK – Bavel speciaal in het zonnetje gezet.

Het drukke programma van Sem aanstaande zondag is als volgt:

• Sem start met de technische bespreking van DESK 1
  • Vervolgens naar de kleedkamer klaar maken voor de warming-up
  • Voorafgaand aan de wedstrijd met zijn teamgenoten van de JO9-1 mee lopen in de line-up
  • Sem zal de aftrap nemen en proberen als eerste van DESK de score te openen
  • In de rust met zijn teamgenoten penalties nemen op de tweede doelman van DESK
  • Na de wedstrijd in het sponsorhome volgt er nog een verrassing voor Sem.

Sem Heerkens is acht jaar en speelt dit seizoen voor DESK JO9-1. Zijn carrière bij DESK begon Sem in 2013. Dit seizoen speelt Sem in de JO9-1 onder leiding van Joost-Willem Bink en Frans van Delft. Het leukste vindt Sem de wedstrijd op zaterdag, omdat je dan met je hele team kan scoren. De favoriete voetbalclub van Sem naast DESK is AJAX en zijn idool is Christiano Ronaldo, maar ook Kluivert kan aardig ballen.

De voorspelling van Sem voor de wedstrijd DESK – Bavel van komende zondag is 4-1. “Dat wordt een makkie!”

Wij wensen Sem en zijn team veel plezier aanstaande zondag bij de wedstrijd DESK – Bavel.

Tags: , ,