Vooruitblik: DESK – Bavel

18-10-2017 om 20:00 DESK 1, DESK Nieuws

2017-10-22-desk-bavel

DESK treft volgende koploper!

Afgelopen zondag wist DESK al een van de koplopers uit de competitie het zwijgen op te leggen. Een gouden wissel van de hoofdtrainer Harry Biemans werd in de slotfase beloond met een treffer van Luuk Goenee. Gejuich vanaf de tribunes aan het hoofdveld bezorgde menig Desser het nodige kippenvel.

Komende zondag speelt de hoofdmacht van DESK wederom tegen een koploper. Het vv Bavel uit de gelijknamige plaats komt op bezoek bij DESK. De ploeg uit Bavel bezorgde het eerste punt van de nummer laatst in de competitie GSBW uit Goirle. Met de scherpte, mentaliteit en inzet die DESK in de tweede helft tegen RWB op de mat legde kan DESK zomaar eens goede zaken gaan doen tegen de huidige nummer 1.

Op dit moment zijn er nog twee ploegen ongeslagen na vier wedstrijden spelen. Bavel en JEKA hebben beiden drie keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld. JEKA gaat op visite bij Oosterhout, altijd lastig uit 😉

RWB wat nu derde staat gaat op bezoek bij Gilze, die iets recht te zetten hebben na de 5-1 verliespartij tegen JEKA. De huidige nummer 5, TSC uit Oosterhout staat 1 punt achter DESK. Het team van de oud trainer van DESK, Ad van Seeters, heeft nog wel een wedstrijd in te halen tegen Gilze en zou DESK dus nog voorbij kunnen gaan op de ranglijst.

DESK heeft het zelf in de hand als het komende zondag positief weet af te sluiten tegen de huidige nummer 1: Bavel.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer de Graaff en begint om 14:30u aan de Eikendijk te Kaatsheuvel.

Graag tot zondag bij DESK – Bavel.

Support your locals!

Tags: